11. tammikuuta 2015

Kajaani KV

Tämän vuoden näyttely turnee alkoi jo perinteisellä Kajaanin kansainvälisellä näyttelyllä. Omista sinne oli ilmoitettuna vain Ilo ja Kiiran pennuista paikalla oli ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään Nuka (Hillitön Tulenleikki). Tuomarina tollereilla oli Leos Jancik Tsekkeistä. 

Tuomari tykkäsi selvästi raskaista koirista joten Nuka sai JUN EH3 kivalla arvostelulla. Nukalle vain aikaa ja treeniä niin hyvä tulee!

Nukan arvostelu:
"Oikeanlainen pää. Saksipurenta. Silmät ja korvat oikeanlaiset. Vahvat luut. Oikeanlainen ylälinja. Oikein asettunut häntä. Taka-askel ahdas, etuaskel Ok. Normaali turkki."

Nuka
Ilo oli nartuissa ensimmäinen ja lopulliseksi tulokseksi tuli JUN ERI2 SA! Ihan mahtava tulos ja meidän tämän vuoden näyttelyiden tulos toteutui heti ensimmäisessä näyttelyissä. Pikku likka meni Pinjan puikoissa kuin vanha tekijä! Paras narttu kehässä ei tullut sijoitusta mutta edelle menikin selvästi matalemmat nartut. 

 Ilon arvostelu: 
"Narttumainen pää. Kauniit silmät ja korvat. Saksipurenta. Kunnollinen rakenteeltaan. Eturinta ei vielä valmis. Liikkuu edestä ja takaa oikein. Oikeat kulmaukset. Oikea turkki ja väri."

Ilo

Ilo ja Pinja

Seuraava näyttely on kuun lopussa Raahessa 31.01! Siellä tolleri kehässä on ainakin Ilo ja Kiiran pennuista Nuka ja Jeppe. Junnu myös menee karhukoiriin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti