2. helmikuuta 2015

Raahe RN ja hellu kylässä!

Lauantaina auton nokka suunnattiin kohti Raahen ryhmänäyttelyä. 

Junnu
(c) Anette

Minun epäonneksi tollerit ja karhukoirat olivat päällekkäin joten jouduin turvautumaan Johannan (suuuri kiitos) apuun että Junnu saatiin kehään. Junnu yllätti kaikki ja tuloksena NUO ERI1 SA PU2 VA-SERT! Hieno pieni!

Johanna ja Junnu kehässä.
(c) Anette

Tollereissa omista oli kehässä vain Ilo ja myös Kiiran pennuista Jeppe ja Nuka oli kehässä. Alun perin arvelin että Ilo saisi Leni Finneltä sen ensimmäisen Hn mutta heti kun päästiin tuomarin luokse niin se kertoi että "Tämä on todella kaunis!" Voi että lämmitti mieltä ja korkeasta sukasta ei tullut edes mainintaa. Tulokseksi JUN ERI1 SA! PN -kehässä ei sijoitusta, sanoi vain että vauva lähtee tässä vaiheessa kotiin. Olihan tuo tosiaan vähän pöwwöinen isojen tyttöjen vierellä :) Kiiun pennuista Jeppe (H. Tulenliekki) JUN EH1 ja Nuka (H. Tulenleikki) JUN EH3 eli ei huono laisinkaan!  

Jeppe (Hillitön Tulenliekki)
Ilolla on nyt neljä virallista näyttelyä takana. Tuloksena yksi EH, yksi sileä ERI ja kaksi ERI SA tulosta. Ei huonosti eli tosi hieno pieni neiti!
JUN ERI1 SA
(c) Kati J
Kiiralla alkoi juoksut joskus 25pv tietämillä ja tänään saapui Kaapo (Tollerbay Kamu Kaspian) meille kylään. Ensimmäinen astutus onnistui heti joten jos Kiiralle tulisi jälkikasvua huhtikuun alussa.

1 kommentti: