1. heinäkuuta 2015

Tyhjän panttina

Vimma on kotiutunut oikein hyvin Annen ja Meerin luokse Yppäriin! Oonkin saanut joka viikko neidistä kuvan ja siittä onkin kasvamassa oikein kaunis neiti! Minun onnekseni saadaan Vimma meille viikoksi Oulu KVn jälkeen ja palautetaan se matkalla Ylivieskan näyttelyihin.


Omien koirien kanssa ei olla puuhailtu oikein mitään mainitsemisen arvoista sitten viime päivityksen. Tänään tosin aloitettiin Kiiran kanssa rallytoko kurssi ja oi että mamma tykkäsi yhteisestä tekemisestä pitkästä aikaa. Rallytoko vaikuttaa kivalta lajilta varsinkin kun koiralla on hyvät pohjat siihen ja intoa tekemiseen. Harmi vain että täällä on tosi vähän kokeita ja suuret määrät halukkaita osallistujia niin saa nähdä startataanko milloin tässä lajissa. 

Vesipelastuksen sove-kokeeseen ilmoitin Kiiran tänään hiukan extempore sillä ei olla tänä vuona sitä yhtään treenattu mutta nyt saadaankin hyvä syy kulkea treeneissä. Ilollekkin lähti elokuulle ilmottautuminen mejä-kokeeseen.

Näyttelyitä on nyt yllikyllin ja Ilo on ONNEKSI alkanut tekeen hieman turkkia takaisin. Sunnuntaina matkaamme Piteå KVhen ja seuraavana 11-12.7 on Oulu KV x2!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti