15. maaliskuuta 2015

Kuulumisia

Kiira kävi viime viikolla ultrassa ja siellä näkyi useampi pentu tulevan. Eläinlääkäri sanoi että näki 5-6 pentua mutta sanoi myös että siellä voi olla enemmänkin! Minulle määrällä ei niin ole väliä mutta kunhan sieltä tulisi useampi narttu niin se olisi mieluinen yllätys. Pennut syntyvät n. kuukauden päästä ja Kiira lähteekin kuun lopusta kasvattajan luokse odottelemaan sitä H-hetkeä. Minä sitten olen valmiudessa täällä että lähden ajaan ja katsomaan synnytystä. 

Ilon kanssa käytiin viime vklp Piteåssa ryhmänäyttelyissä. Tuomarina oli Mats Jonsson ruotsista. Arvostelu oli tiukkaa ja uroksista (n. 6kpl?) vain valio uros sai SAn ja olikin sitten VSP. Nartuissa Ilo sai yllätysyllätys SAn ja kisaisi avoimen kaunista narttua vastaan. Ruusukkeet menikin kuten arvelin niin että avo narttu valioitui ollen ROP ja Ilo PN2 saaden VA-SERTin mutta kauniille ei ollut paha hävitä!

Loppu kuusta menee Kiuruveden ilmottautuminen umpeen. Pitää vähän katsoa Ilon turkki tilannetta että ilmoittaako sitä sinne. Muutenkin kesän näyttelyitä pitää katsoa vähän uusin silmin kun tänään kävin hyväksytysti läpi näyttelytoimitsijakurssin niin pitää mietiskellä vähän että minne sitä ilmoittaakaan koiransa :) 


Pikkuinen maha jo viime viikolla kuvattuna :)
Palkinto poseeraus


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti