14. huhtikuuta 2015

Hyviä ja huonoja uutisia!


Blogi on jäänyt hieman vähemmälle huomiolle viime aikoina. En tiedä aloittaisinko niillä hyvillä vai huonoilla uutisilla mutta otetaan ensin esille se kipein. 

Käytiin Ilon kanssa alku kuusta silmätarkastuksessa sekä kyynär ja lonkkakuvissa. Silmät oli terveet ja samoin kyynärät oli 0 mutta ne lonkat... Ennen kuin lääkäri kerkesi edes suuta avata niin itellä pääsi itku kuvat nähdessä. Ilo rakkas pienellä lonkat ovat E/D paria. Parempi lonkka on onneksi täysin siisti D mutta matalalla maljalla. E -lonkassa alkavaa eläinlääkäri kertoi olevan myös nivelrikkoa. Kävimme eilen ortopedin luonna kuulemassa ja kyselemässä hieman tulevaisuudesta. Pieni paino putosi sydämmeltä kun ortopedi kertoi että vaikka E-lonkassa on alkavaa nivelrikkoa niin reisiluun pää on silti siisti eikä siinä näy mitään muutoksia ja se on siististi maljassa vaikkakin malja ei ole syvä. Ortopedi myös kertoi että jos koira pysyy hyvässä kunnossa eikä nivelrikko etene voi koira pysyä vuosia oireettomana. Ilon kanssa jatketaan normaalia elämää lisäravinteiden kera sekä lisätään enemmän näitä vapaita lenkkejä. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä... 

Rakas pieni Ilo!
Iipo!

Meidän pääsiäis vieraat! Ilo, Riemu ja Leevi.

Sitten niitä iloisia uutisia! Kiiu synnytti 12pv pennut. Pentueeseen tuli yllättäen narttu valta eli 6 narttua ja yksi ainokainen uros.  Kaikki meni hyvin ja pennut sekä Kiira voi hyvin. Jokaisella pennulla on jo alustavasti sovittuna koti. 

Pennut




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti