25. toukokuuta 2015

Kiirettä pitää!

Viime päivityksen jälkeen on taas pitänyt kiirettä niin treenien, näyttelyiden sekä vuoden ensimmäisen mejä-kokeen muodossa! Näyttelyistä ei mitään erikoisempia tuloksia tullut mutta tulipa käytyä niissä mihin sen ilmoitin!

Rovaniemeltä tuloksena JUN ERI1 SA PN3! Tuomarina oli Katja Korhonen

"Erinomainen tyyppi, hyvät mittasuhteet. Hyvä pää ja ilme. Hyvät korvat ja kaula. Hyvä ylälinja. Ikäisekseen hyvä etulinja ja raajaluusto. Hyvät käpälät. Hyvä turkin laatu, joskin ei parhaimmillaan. Liikkuu aavistuksen ahtaasti takaa. Yhdensuuntainen edestä. Hyvä sivuliike. Miellyttävä luonne!"

Rovaniemi RN

Seuraavana päivänä ajeltiin Piteåån Ruotsiin tuloksena sieltä JUN EH1 ja tuomarina Irina Poletaeva suomesta. 

"Very good type. Good bones. Could be more compact and feminin. Good head propotions. Scissors bite. Good neck. Level back. Longish loin. For chest, front angulations and front movements could be better. Enough rear angulations. Could be more stable in movements. White marks could be more correct. Lovely temp" 


Nyt viime viikonloppuna oli Lapin Mäyräkoirakerhon pitämä mejä-koe josta saatiin Ilon kanssa paikka! Tein sille kaksi treeni jälkeä ennen koetta joten ei mitään älytöntä nuuskuttamista olla tehty. Kumpikin treeni jälki oli about. 100-300m pitkiä eli parhaimmillaan vain 1/3 osa koe jäljestä. No mutta sehän ei Iloa haitannut vaan neiti nuuskutteli itsensä kaadolle äärimmäisen hankalan maaston jälkeen ja tuloksena AVO1!!!Hieman teetti työtä ensimmäinen kulma sillä se tuli tiheän kuusimetsän jälkeen hakkuun reunalle mutta se ratkaisi sen. Tuomari kehui neitiä ja sanoi että siittä tulee erinomainen jäljestäjä kunhan saa iän mukana varmuutta nuuskutteluunsa! Myös sorkan käyn tänään hakemassa treeni jäljen päähän sillä se myös hieman kummastutti lopussa koska yleensä meillä on ollut siellä ruoka! Nyt ootellaan jos päästäis 6-7.6 Länsi-Pohjan noutajien mejä-kokeeseen joka on tuossa ihan kotikulmilla.

Ilo myös kävi heti äitini kyyvillä heti mejä-kokeen jälkeen sunnuntaina Keminmaan ryhmiksessä "suoraan metsästä" kehässä. Ei ollut ihan Jouko Leiviskän makuun joten tuloksena JUN EH1. Tulos ei haittaa yhtään sillä mejä-kokeen AVO1 :)

Seuraavan kerran ollaan kehässä vasta Heinäkuussa!

Kiiran pennuista on myös kehässä olleet.

Hillitön Tulenlento "Jeppe"
Rovaniemi RN -> JUN EH1
Keminmaa RN -> JUN ERI1 SA PU1 SERT ROP! 

Hillitön Tulenloiste "Riemu" 
Helsinki KV -> JUN ERI3

1 kommentti: