5. toukokuuta 2015

Näyttelyitä!


Käväisimme viikon sisään kolmessa näyttelyssä Ilon kanssa. 
26pv oli ensimmäisenä vuorossa Kiuruvesi jossa tuomarina oli Paula Rekiranta. 
Tuloksena hieno JUN ERI1 SA PN3!  PN -luokassa selitti sijoittumisen sillä että on kovin valmis ikäsekseen eikä saa vankistua enään yhtään. 

"Kookas ja vahva, erittäin hyvin kehittynyt juniori narttu. Hyvin kaunis nartun pää. Erinomainen ilme. Riittävä kaula. Oikea asentoiset, oikein kulmautuneet raajat. Aavistuksen pitkä lanneosa. Vankka luusto, hyvät käpälät. Hyvä karvapeite. Liikkuu erittäin hyvällä pitkällä askeleella. Ikäisekseen kovin valmis!"

Nyt vapun jälkeen oli vuorossa Oulaisen ja Haapaveden ryhmänäyttelyt. Odotuksia ei ollut mitään kun Ilo puottaa hurjaa vauhtia turkkia ja Oulaisten tuomarikin muuttui Markku Kipinästä Maret Kärdiin joka joulukuussa Helsingissä arvosteli Ilon EHn arvoiseksi. Oulaisissa silti heti ensimmäisenä kun menimme kehään kuului tuomarin suusta "Ompa hän kaunis! Tykkäätkö itse?" :) 

Oulainen RN
(c) Vesa T
"13kk, erinomaista tyyppiä. Sopivan kokoinen, ikään nähden hyvin kehittynyt tyylikkäästi esitetty juniorinarttu. Sopivat kulmaukset ja raajaluusto ilman liioittelua. Erinomainen ryhti. Vielä kehitysvaiheessa oleva nuoren nartun pää. Erinomainen ilme. Hyvät korvat, silmät ja hampaisto. Vielä leveyttä kaipaava eturinta ja ikään liittyvää löysyyttä kintereissä ja kyynärpäissä. Tyypillinen hännänkanto. Sopivat värimerkit. Toivoisin lisää lihasvolyymia ja rintakehään tilavuutta." 
JUN ERI1 SA PN2 VA-SERT
Tuomarina Maret Kärdi

Seuraavana päivänä oli vuorossa Haapaveden ryhmis. Sieltä uskalsin jotain jo toivoa mutta en mitään tällaista tulosta! Tuomari todella tykäsi Ilosta ja tulos olikin sen mukainen!


"Ihana juniorinarttu. Erinomainen tyyppi. Hyvin muotoutunut pää tyypillisellä sukupuolileimalla. Ihana ilme. Harmooninen ylälinja. Hienot kulmaukset edessä ja takana. Iälleen tyypillinen rakenne. Hieman pitkä lanne. Liikkuu hieman kinnerahtaasti takaa. Yleisesti ottaen liikkuu hyvällä tahdilla. Erinomainen karva ja esiintyminen."
JUN ERI1 SA PN1 SERT ROP 
Tuomarina Lena Hägglund

VSP Hummelviksgården King Of Texas
ROP Hillitön Tulenlaulu

Kaiken kaikkiaan kerrassaan mahtava reissu! Ilon kanssa on niin ihana reissata kun se on tosi helppo koira kaikin puolin ja tulee toisten koirien kanssa ongelmitta toimeen. Seuraavana näyttelyinä on Rovaniemi RN 16pv ja Piteå KR 17pv. Siihen mennessä Ilo on tod.näk kalju mutta käydäämpä pyörähtämässä.

Ilmoitin jossain harrastus into puuskassa Ilon ja Kiiran kesäkuulle kahteen mejä-kokeeseen. Kiirasta en tiedä missä kunnossa se on kun tulee pentujen luota loppu kuusta kotiin ja Ilolle en ole edes ensimmäistä jälkeä tehnyt. Saa nähdä kumman kans mennään ja saadaanko edes paikkoja kokeisiin!

Alustavasti meillä on myös mielessä pieni ulkomaan reissu loppu vuodelle! Saa nähdä tuleeko siittä mitään ;) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti