19. elokuuta 2014

Valio luokan korkkaus!

Meillä Kiiran kanssa takana nyt 8kk näyttelytauko joten polte kehään oli ihan hirveä! Ratkaisu löyty ihan läheltä ja olin ilmoittanut Kiiran "kotinäyttelyyn" tänne Iihin ja neitihän pääsi ekaa kertaa valioihin. 

"3-vuotias erinomaista tyyppiä oleva, oikeat mittasuhteet omaava keskikokoa kookkaampi narttu. Erinomainen nartun pää joka kiinnittyy kauniisti selkälinjaan. Tasapainoiset kulmaukset ja vankkaluustoiset raajat. Hyvät käpälät. Turkki ei parhaimmillaan tänään. Hyvä häntä. Saisi olla tiiviimmässä kunnossa. Liikkuu kinnerahtaasti takaa ja löysästi edestä mutta hyvällä askelpituudella ja voimalla. Miellyttävä luonne."

VAL ERI1 SA PN2 

Tuomarina Katja Korhonen

Kiira
Liikkeessä
Koiria oli ilmoitettu 18 joista yksi oli poissa. Kiira oli ainoa luokkansa edustaja ja sitä aiemmin oli saanut SAn vain toinen Hillitön eli Duuri (Hillitön Syyssävel). Heti tiesin mistä aivan varmana noottia tulee - löysyydestä! Kiiralla on valeraskaus tulossa joten on vähän pöhö päällä ja nestettä kertynyt toiselle. SA silti tuli juuri ja juuri. PN kehässä oli Hillittömän kahdestaan ja tuomari mietiskeli hetken. Rungoltaan ja tyypiltään Kiira oli enemän tuomarin mieleen mutta Duurin päästä piti enemmän. Lopulta asian ratkaisi se että Kiiran löysyys tiputti sen PN2 sijalle - ei haittaa minua! Hienoa että PN1 sija meni toiselle Hillittömälle ja Duuri sai vielä vikan SERTinsä, onnea Harjuille!


ROP kehässä oli vastakkain Messi (Mäkiharjun Zupreme Touch) ja Duuri. ROP ruusuke meni juuri sinne minne ajattelin eli Messille, ihan huippua että Messi sai korkattua SERTi tilinsä heti ROP ruusukkeen kera! 




Myöhemmin pyörähdin kehässä Jaakon siskon perheen omistaman harmaa norjahirvikoira Simpuran kanssa. Alun ihmettelyn jälkeen se meni kehässä kuin vanhatekijä mutta tuomari hieman rokotti pienestä koosta, pehmeistä korvista ja kevyestä yleisolemuksesta. H tuli mutta eipä se haittaa. Kotiin kasvamaan ja myöhemmin uudestaan jos tahtovat. 

1 kommentti:

  1. Hei! Kiva blogi teillä. Näköjään ollaan meidän Lumon kanssa oltu samassa tollerikehässä. Ja yhteensattuma sekin, että meilläkin on Kiira-niminen koira, tosin eri rotua. :)

    VastaaPoista