2. tammikuuta 2015

Mitä me tehtiinkään vuonna 2014?

Tämän tekstin jutut on aika samat mitä meidän kotisivuilla mutta kirjataampa ne tännekkin ylös.

Nemo
Molemmille pojille saatiin ihan kivasti hirvi kontakteja vaikkakin Nemo jäi hieman vähemmälle käytölle loppu syksystä että Junnu sai mettä treeniä. 
Nemolle kaatoja kertyi 3kpl joista kaikki yli 3h seisonta haukkuun. Nemon kans käytiin myös yhden kerran näyttelyissä tuloksena KÄY EH4. Kokeissakin poika kävi tuloksena HIRV2 68p! Ensi vuonna uudestaan poitsun kanssa kokeisiin.

Junnu

Junnulle ammuttiin yksi vasa ja useampia hirvi kontakteja tuli syksyn aikana. Seisontahaukkuja 3kpl ja loput eivät oikein pysyneet paikallaan kun Junnulla on niin paljon intoa hirven luokse mennessä. Kokeisiin ei vielä lähdetty Junnun kanssa kun ei löydöt meinaa pysyä paikallaan eli ensi vuonna katsotaan tilannetta uudestaan. Näyttelyissä käytiin kahteen otteeseen tuloksina JUN ERI2 & 
JUN EH1.


Kiira
Kiiran kanssa oli hieman hiljaisempi vuosi. Alku vuodesta oli pentue joka syntyi maaliskuussa! Uroksena oli SE MVA(n) SE JVA Maalarigården's Mikkie Af Mikkel ja pentueeseen syntyi 5 urosta ja 2 narttua. Pentue on ehtinyt nyt melkein 10kk ikään. Nartut ovat ehtineet virallisiin näyttelyihin hyvin tuloksin - Ilo (Hillitön Tulenlaulu) JUN ERI & Riemu (Hillitön Tulenloiste) JUN H. Pentukehissä on pyörähtänyt myös urokset Nuka (Hillitön Tulenleikki) PEN1 VSP-pentu & Jeppe (Hillitön Tulenlento) PEN1 ROP-pentu. 

Näyttelykehissä vuonna 2014 Kiira kävi tasan 4 kertaa tuloksin Suomesta 1 x ERI, PN2. Ruotsista VSP -> SE MVA(n) & LT MVA & PN4. Kiiralle myös vahvistettiin C.I.E titteli johon vaadittavat CACIBin se sai viime vuonna! Mejä -kokeissa käytiin kaksi kertaa ja kummallakin kertaa tuloksena AVO2 eli ensi vuonna jatketaan sitä AVO1 tuloksen metsästystä. 
Kiiralle on suunnitteilla seuraaviin juoksuihin 2015 vuoden keväälle pentue!


Ilo
Kiiran ensimmäisestä pentueesta tuli meille kotiin narttu Ilo. Ilon kanssa ollaan treenattu taippareita silmällä pitäen aktiivisen-epäaktiivisesti. Riistaintoa pikku neidiltä löytyy paljon ja odotankin ensi kesää innolla. Nokkaa myös neiti käyttää paljon ja mielessä onkin käynyt että mejä -kokeisiin myös tiemme käy ensi kesänä. 
Ilon kanssa käytiin melko monessa pentunäyttelyissä joissa tuloksina BIS2 -pentu, 2x ROP-pentu & VSP-pentu. Virallisiin myös ehdittiin joista tuloksena JUN ERI & EH. Noottia tuli korkeista valkoisista sukista.


Kaiken kaikkiaan oikein mukava vuosi takana vaikka ei mitenkään hirveän aktiivisia olla oltu. Ensi kesänä on luvassa siis mejää, näyttelyitä, vepeä ja taippari treeniä!

Tavoitteita ensi vuodelle? Viime vuonna tavoitteina oli Kiiralle nämä:
Mejä -koe startti
- Kokeissa käytiin sen 2x joten tavoite täyttyi.
Vepessä SOVE-kokeeseen
- Juoksut sekoitti tämän suunnitelman mutta treeneissä käytiin.
Ruotsista vika serti
- Tavoite täyttyi ja valioitui.

Liettuasta myös se viimeinen?
- Liettuassa ei käyty mutta ruotsin valioitumisen myötä valioitui myös liettuasta.

Kiira
- Pennut
- Terveenä pysyminen niin synnytyksessä kuin muutenkin. 
- MEJÄstä AVO1
- Vepessä SOVE startti.

Ilo
- Taippari treeniä
- Mejä startti
- Näyttelyistä SA? 

Pojille ei oikein muuta voi toivoa kuin hyviä haukkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti