10. marraskuuta 2015

Ollaanko me tehty mitään? No ei...

Otsikko kertoo kyllä kaiken olennaisen eli viimeisen kuukauden aikana ei meidän tyttöjen kanssa olla tehty oikein mitään. Tällä kertaa on kuvaton postaus!

Ilon kanssa piipahdettiin pikainen 3 kerran rally-tokon/tokon alkeet kurssi mutta jotenkin sellainen tekeminen ei meiltä suju yhdessä. Ilo on enemmän käytännön koira kaikin puolin joten jatkossakin tehdään sitä mitä yhdessä osataan eli mejäillään, noudetaan ja vepeillään. Kaikki ovat kesä lajeja mutta sille ei voi mitään... Ilolle se riittää hyvin.

Kiira... Noooh Kiirakin kanssa aloitettiin jälleen rally-tokon kurssi ja se on tällä kertaa myös 7kerran. Se tyttö tykkää tehdä tätä ja sen myös huomaa.
Kiiran geenitestit (DE ja JADD) odottaa pöydällä postiin viemistä eli kohta voidaan odottaa jännityksellä niiden tuloksia.
Kovasti toivoisin meille mahdollisuutta teettää Kiiran 3.pentue itse mutta se jää nähtäväksi. Olen ite jo katsellut muutamia uroksia 'sillä silmällä' mutta mitä varmaa ei ole. Pentusuunnitelmat lyödään lukkoon vasta kun osa 2.pentueesta on kuvattu lonkiltaan.

Sijoitusneiti Vimma on meillä käymässä tällä hetkellä ja joka kerta oon vain enemmän ja enemmän tyytyväinen neitiin. Kovasti Ilon kanssa samanlaisia luonteeltaan eli rauhallisia tollereita. Hieman nyt mörköikä päällä mutta se kuuluukin tähän ikään.

Pojat on päässyt metsälle joka viikko ja tulostakin on tullut. Junnulle neljä kaatoa ja Nemolle kolme.

Itellä vaivaa paha pentukuume ja kuumetta tahtoisin meille parantamaan mustavalkean karhukoira nartun! Parin mielenkiintoisen yhdistelmän kasvattajaan oon ollut yhteydessä niin saapa nyt nähdä... Tällä hetkellä itellä on intoa käydä metsällä ja haukkukokeisiinkin tahtoisin mutta tuntuu siltä että ukko tahtoo itse pojat käyttää kokeissa :/ Toivotaan että meidän laumaan vielä kotiutuisi mustavalkea neiti jolle olisi se häkkikin jo valmiina kun sisäkoiraa meille ei tällähetkellä mahdu.

Näyttelyitä on tulossa neideille loppu vuoteen muutama. Viikonloppuna lähdetään Vimman ja Kiiran kanssa Ruotsin Bodeniin ja Ilo Pinjan kanssa Latviaan eli kansainvälistä porukkaa ;) Joulukuussa Ilo ja Kiiu messariin molemmille päiville ja myöhemmin Ilo Liettuaan Virpin mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti