27. joulukuuta 2015

Vuosi 2015

Vuosi 2015 on ollut aika näyttelyiden täyteinen. Lähinnä Ilon kanssa ollaan juostu kehissä mutta on Junnu ja Kiirakin näyttäytynyt parina viikonloppuna kehissä. 

Kiira ja Vimma Ruotsissa

Kiira sai huhtikuussa pennut joista sijoitin itse yhden narttu pennun Pyhäjoelle Annen ja Meerin luokse. Neiti sai nimekseen Hillitön Vauhdikas-Vilma eli tutummin Vimma. Tätä tekstiä kirjoittaessa Vimma on 8,5kk vanha ja korkkaa viralliset kehät Tammikuussa Raahessa. 


Kiira kävi vuoden aikana neljässä näyttelyssä joista jokaisesta ERI ja kahdesta SA sekä PN3 sijoitus. Muuten mamma on vietellyt lokoisaa kotikoira elämää pitkistä lenkeistä nautiskellen. Vepe on myös kuulunut meidän kesään mutta treeni paikan vaihto siirsi meidän SOVE starttia jälleen...  Vimma on käynyt kerran pentuluokassa ollen hienosti ROP-pentu.
Vimma
 Ilo on käynyt vuoden aikana useammissa näyttelyissä. Suomessa 16 näyttelyä joista 14 ERI SA. Kuusi sertiä ja kaksi cacibia. Lisäksi kaksi ROP & kaksi VSP tulosta. Ruotsista serti kera VSP tuloksen. Liettuasta serti ja cacib sekä latviasta serti ja cacib kera ROP + Riga's winner 2015 tittelin. 
Käytiin myös mejä-kokeessa AVO1 tuloksen verran. Kesä harrastettiin vepeä ja taipparitreeniä. Syksyllä alkoi sorsastus johon Ilo osallistui ja sille ammuttiinkin kymmenisen sorsaa. Hieno pieni! 

Ilo
Ilo ja Pinja Iisalmessa. Ilo ROP!

Pojat on nautiskellut syksystä ja niille molemmille onkin ammuttu useampi hirvi. Nemon kanssa käytiin syyskuun alussa Leidihaukuissa yhdessä mutta tuloksena oli epäonninen HIRV0 tulos. Pellon Lady-cupissa Junnun kanssa jäätiin myös hakupisteille. Myöhemmin syksystä Junnu on startannut kolme kertaa uudestaan haukkukokeissa joista jokaisesta on tullut 1-tulos! Tiistaina lähdetään muhokselle kokeileen sitä viimeistä... Saa nähdä miten menee! 

Junnu
Junnu
Nemo
 Meidän laumaan on liittynyt viikko sitten uusi jäsen. Kauan haluamani karhukoira narttu Myy (Mettäpöyröön Myy) haettiin Kurikasta. Saa nähdä mitä ensi vuosi tuo meille tullessaan...Vuosi 2016? 

Ensi vuodelle en uskalla toivoa oikein mitään... Ainakin Kiiran ja Kaapon pennuille terveystarkeista hyviä tuloksia ja etenkin Ilolle tervettä vuotta! Vuosi tuo mitä tuo tullessaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti