25. tammikuuta 2016

Tammikuu

Kävimme lauantaina Raahen ryhmänäyttelyssä Junnun kanssa hakemassa uusi tuomio Teuvo Kankaalta. Edellinen arvostelu oli v. 2014 junioriluokassa ja tällä kertaa jätkä esiintyi käyttöluokassa. Arvostelu tippui toissa kesän ERI1 -> EH4. Nooh.. Ei voi mitään! Seuraavan kerran 20.2 Torniossa poitsu kehässä.

Myy kasvaa ja reipastuu! Tosi fiksu ja pirullinen neiti ;) Tytsyllekkin kateltu näyttelykalenteria kesälle.

11,5viikkoa
Lopuksi ikävä uutinen. Sijoitusnarttuni Vimma on sairastunut SLEhen vuoden vaihteessa. Kortisoonilla oireet saatiin kuriin mutta näin ollen neiti poistuu jalostuskäytöstä ja siirtyy Meerin omistukseen. Kova isku itselleni sillä Vimma on todella tärkeä ja rakas pieni neiti mutta aina ei voi kaikki mennä niin kuin toivoo! Vimma tulee silti olemaan edelleen lähellä sydäntäni ja lemppari neiti! Toivotaan että kun kortisonia aletaan vähentämään niin oireet pysyvät poissa ja Meeri pääsee Vimpulan kanssa harrastamaan!

Vimpula rakas <3

3 kommenttia:

 1. Voi harmi Vimman tapaus! Onneksi neidistä on varmasti vielä iloa omistajalleen ja yhteisiä harrastusvuosia rutkasti edessä :)

  Näemme ilmeisesti Tornion näyttelyssä saman kehän äärellä! Mielenkiinnolla seuraan Myyn kasvamista, kepolle olen jo muutaman kerran sanonut haluavani meillekin karhukoiran pystykorvien rinnalle :D

  VastaaPoista
 2. Joo kyllä tuota Vimmaa on itketty muutaman kerran... Ensin Ilo ja nyt Vimma :(

  Nähdään Torniossa! Karhukoirat on kyllä ihan huippuja!

  VastaaPoista
 3. Halaus Krista sinulle <3 Mitään muuta ei koirilleen toivoisi kun että pysyisivt terveinä mutta lähetän peukut että Vimman annostusta pääsisivät vähentämään ja hän saisi elää normaalia harrastuskoiran elämää <3 Rapsutukseut iloiselle Ilolle, hän on niin symppis neiti <3

  VastaaPoista