21. helmikuuta 2016

Tornio RN

Piipahdettiin vuoden ensimmäisessä näyttelyssä Ilon ja Junnun kanssa eilen lauantaina. Paikkana oli Tornion Laivakankaan ravirata. Tollereilla tuomarina oli Jouko Leiviskä jolla Ilo on käynyt viime toukokuussa JUN EH1 verran joten odotuksia ei nyt ollut paljoa. Uroksissa linja piti ja Ilon veli Jeppe oli PU1 kuten viime vuonna. Yllätyksekseni Ilo sai ERIn ja vei nuorten luokan voiton SAlla. PN -kehässä hieman erottui joukosta ison koon vuoksi ja tuomari mainitsikin Pinjalle "Oispa se vähän pienempi, muuten se on ihana!" Tämä ei yllättynyt mutta lopullinen sijoitus ERI1 SA PN4 V-SERT oli huima parannus viime vuoden EH tulokseen! Hyviä kuvia Ilosta kehässä ei ole kuin tällainen "Jee olen iloinen!" kuva.

"Ihastuttava, turhan kookas mutta hyvin rodunomainen. Erittäin tasapainoisesti rakentunut. Oikeat mittasuhteet. Kaunis kaulan kaari ja selkälinja. Erittäin kaunis pää. Ikäisekseen erinomainen runko ja takaosa. Erittäin hyvin kiinnittynyt ja kannettu häntä. Erittäin positiiviset liikkeet. Esiintyy ja esitetään taidokkaasti!" 
Tuomari Jouko Leiviskä


Meillä alkaa nyt pakkaus Ilon kanssa kun keskiviikkona lähdetään yöjunalla Helsinkiin ja siittä torstaina illasta bussilla kohti Valko-Venäjää. Ensi viikonloppuna on Minskissä kaksi KV näyttelyä niin saa nähdä tullaanko valiona kotiin vai ihan lämmintä kättä... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti